Safety-II

Safety-II Toepassingen in de praktijk 16 december 2021

In de training Safety-II; toepassingen in de praktijk, gaan wij aan de slag met methoden en instrumenten die passen bij Safety-II. Naast uitleg over de achtergrond van deze instrumenten, krijg je ook inzicht wanneer je een instrument het beste kan inzetten en hoe. Sommige methoden zoals CRM en Learning from Excellence zijn dagelijks toe te passen. Andere methoden, zoals een FRAM en Learning Teams zet je incidenteel in of geven meer informatie vanuit een Safety-II perspectief na een ongewenste gebeurtenis.

De training geeft een basis maar is niet voldoende om ook echt met deze instrumenten aan de slag te gaan in de praktijk. De vaardigheden om instrumenten in te zetten binnen de eigen zorgorganisatie, kun je leren door na deze training de FRAM training te volgen of de train de trainer Learning Teams.

Voor wie?

Iedereen die graag  wil kennismaken met de toepassingen van Safety-II in de dagelijkse praktijk. Denk aan adviseur kwaliteit & veiligheid, zorgverleners enz.

Accreditatie

Accreditatiepunten voor  medisch specialisten & huisartsen 3. Voor verpleegkundig en verpleegkundig specialisten 4 punten.

Kosten training

Geen kosten voor deelnemers die werkzaam zijn bij de aangesloten zorgorganisaties van  MediRisk.

Voor niet-leden rekenen wij € 295 (incl 21% btw) per deelnemer.

Algemene voorwaarden

Na de bevestiging van inschrijving, hanteren wij 14 werkdagen bedenktijd om de deelname aan de training kosteloos (schriftelijk) te annuleren.

Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van een online-training brengen wij
€ 75,00 in rekening. Het is mogelijk om een andere collega aan de training te laten deelnemen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Graag ontvangen wij dan de naam en de functie van deze persoon uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de training via preventie@medirisk.nl

Als wij een training annuleren, ontvangt je binnen twee weken de deelnamekosten terug.

Safety-II Toepassingen in de praktijk 16 december 2021

  • Datum : 16 december, aanmelden vanaf 15 oktober
  • Duur : Een dagdeel, 4 uur
  • Locatie : Online
  • Kosten : Bedrag niet-leden MediRisk incl. BTW : € 295 PP
Data
  • 16 december 2021