Safety-II

Safety-II Toepassingen in de praktijk 15 december 2022

In de training Safety-II; toepassingen in de praktijk, gaan wij aan de slag met methoden en instrumenten die passen bij Safety-II. Naast uitleg over de achtergrond van deze instrumenten, krijg je ook inzicht wanneer je een instrument het beste kan inzetten en hoe. Sommige methoden zoals CRM en Learning from Excellence zijn dagelijks toe te passen. Andere methoden, zoals een FRAM en Learning Teams zet je incidenteel in of geven meer informatie vanuit een Safety-II perspectief na een ongewenste gebeurtenis.

De training geeft een basis maar is niet voldoende om ook echt met deze instrumenten aan de slag te gaan in de praktijk. De vaardigheden om instrumenten in te zetten binnen de eigen zorgorganisatie, kun je leren door na deze training de FRAM training te volgen of de train de trainer Learning Teams.

Voor wie?

Iedereen die graag  wil kennismaken met de toepassingen van Safety-II in de dagelijkse praktijk. Denk aan kwaliteitsmanagers, zorgverleners en iedereen die patiëntveiligheid een warm hart toedraagt.

Accreditatie

Accreditatie punten voor  medisch specialisten & huisartsen 3. Voor verpleegkundig en verpleegkundig specialisten 4 punten.

Kosten training 

Geen kosten voor deelnemers werkzaam bij instelling aangesloten bij de Onderlinge MediRisk.

Voor niet-leden rekenen wij € 295 (incl 21% btw) per deelnemer.

Algemene voorwaarden

Na de bevestiging van inschrijving, hanteren wij 14 werkdagen bedenktijd om de deelname aan de training kosteloos (schriftelijk) te annuleren.

Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van een online-training brengen wij € 75,00 in rekening.

Bij annulering 2 weken of korter voor aanvang van de training brengen wij het volledige deelnamebedrag in rekening.

Het is mogelijk om een andere collega aan de training te laten deelnemen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Graag ontvangen wij dan de naam en de functie van deze persoon uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de training via preventie@medirisk.nl

Als een training door ons geannuleerd wordt, worden de deelnamekosten binnen twee weken gerestitueerd.

Safety-II Toepassingen in de praktijk 15 december 2022

  • Datum : 15 december 2022
  • Duur : 4 uur
  • Locatie : Online
  • Kosten : Bedrag niet-leden MediRisk incl. BTW : € 295 PP
Data
  • 15 december 2022