Masterclass

Masterclass Restorative Just Culture
9, 10, 23 & 24 november 2023

Over de training
Op 9, 10, 23 en 24 november 2023 wordt voor de derde keer in Nederland de vierdaagse Masterclass Restorative Just Culture (RJC) gehouden. In deze unieke masterclass staat het herstel van vertrouwen centraal van alle betrokken partijen na een ongewenste gebeurtenis.

Geestelijk vader van dit gedachtegoed is professor Sidney Dekker. die deze masterclass samen met Blue Wave Consulting Company exclusief heeft ontwikkeld voor MediRisk.

Wil je echt verder komen met het herstel van vertrouwen nadat er iets mis is gegaan – voor jezelf, het slachtoffer en de organisatie, dan is De Masterclass Restorative Just Culture van MediRisk een must.

Voor wie?
Teamleiders, verpleegkundigen, vakgroepvoorzitters, klachtenfunctionarissen, managers K&V, bestuurders kwaliteit.

Door wie?
De masterclass wordt gegeven door Nico Kaptein, Robert Jan de Boer en een afgevaardigde van Mersey Care uit Liverpool. Nico houdt zich bezig met incident- onderzoek en strategisch advies in veiligheid en beveiliging.
Robert Jan is lector veiligheidsmanagement aan SDO Hogeschool (sdo-hogeschool.nl) en managementadviseur op het gebied van veiligheid en operational excellence. Mersey Care heeft met Restorative Practice een cultuur-omslag teweeg gebracht binnen de organisatie.

Na deze training heb je kennis van het gedachtegoed van Restorative Just Culture, heb je inzicht hoe Restorative Practice kan worden bevorderd en kan je Restorative Practice toepassen met behulp van een aangereikt kader op concrete situaties.

Duur
Deze masterclass bestaat uit 28 uur, verdeeld over vier dagen.

Wanneer
Deze masterclass wordt gegeven op 9, 10, 23 & 24  november 2023 van 9:00 tot 17:00 uur.

Locatie
Kontakt der Kontinenten, Soesterberg.
Meer informatie over de bereikbaarheid is te vinden onder het tabblad locatie.

Accreditatie
Voor deze training is geen accreditatie aangevraagd.

Kosten
De investering voor deze masterclass is € 1850,- (ex. 21% btw) voor leden en € 2350,- (ex. 21% btw) voor niet-leden en is exclusief overnachtingen.
Het is mogelijk om tijdens de masterclass (op eigen kosten) te  dineren en overnachten op locatie.
Neem hiervoor contact op met Kontakt der Kontinenten via  info@kontaktderkontinenten.nl

Masterclass Restorative Just Culture
9, 10, 23 & 24 november 2023

  • 09 november 2023