Fram

FRAM Live Training 11 oktober 2022

Over de training

We gaan praktisch aan de slag met de Functional Resonance Analysis Method. FRAM maakt zichtbaar hoe de dagelijkse praktijk verloopt en waar de risico’s van variatie liggen. In 2 trainingsdagen leren wij je hoe je praktisch aan de slag gaat met een FRAM model.

Met de Functional Analysis Method  (FRAM) is het mogelijk een model te maken van de dagelijkse praktijk, waarbij de variaties in werk en de aanpassingen die zorgverleners doen zichtbaar worden gemaakt.

In deze training brengen wij je de principes en diverse aspecten van FRAM bij. Wij laten zien wanneer het waardevol is om een FRAM in te zetten. Er wordt geoefend met het maken van een FRAM, geoefend met bevragen van de aspecten van FRAM, het leren herkennen van aanpassingen en variaties in de interviews en het terugkoppelen van FRAM in de dialoogsessie. Tijdens de training gaan deelnemers zelf aan de slag met het maken van een FRAM in de FRAM Model Visualiser

Voor wie?

Adviseur kwaliteit & veiligheid, zorgverleners en andere geïnteresseerden die FRAM willen toepassen in de praktijk.

Accreditatie

Accreditatie punten voor medisch specialisten & huisartsen 7. Voor verpleegkundig specialisten 8. Voor verpleegkundigen 7 punten.

Kosten training 

Leden: 3 deelnemers per organisatie kunnen kosteloos deelnemen, daarna € 450. pp. Niet-leden: € 875

Algemene voorwaarden

Na de bevestiging van inschrijving, hanteren wij 14 werkdagen bedenktijd om de deelname aan de training kosteloos (schriftelijk) te annuleren.

Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van een online training brengen wij € 175,00 in rekening.

Bij annulering 2 weken of korter voor aanvang van de training brengen wij het volledige deelnamebedrag in rekening.

Het is mogelijk om een andere collega aan de training te laten deelnemen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Graag ontvangen wij dan de naam en de functie van deze persoon uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de training via preventie@medirisk.nl

Als een training door ons geannuleerd wordt, worden de deelnamekosten binnen twee weken gerestitueerd.

 

FRAM Live Training 11 oktober 2022

  • Datum : 11 oktober 2022
  • Duur : Hele dag
  • Locatie :
  • Kosten : Leden: 3 deelnemers per organisatie kunnen kosteloos deelnemen, daarna € 450. pp. Niet-leden: € 875
Data
  • 11 oktober 2022