Safety-II

Basistraining Safety-II 27 september 2022

 

Waarom kan Safety-II een aanvulling zijn op de huidige denkwijze over patiëntveiligheid? Waarom is leren van de dagelijkse praktijk zo belangrijk? Onze adviseurs medisch risicomanagement brengen u in één dagdeel de basisprincipes bij over het Safety-II gedachtegoed tijdens de Basistraining Safety-II.

Safety-II is een nieuwe kijk op patiëntveiligheid. Het is een zienswijze die tegelijkertijd in de industrie, luchtvaart en in de gezondheidszorg met enthousiasme is ontvangen. De nieuwe aanpak heeft oog voor de voortdurend veranderende complexiteit van processen en de rol van professionals bij het behalen van gewenste uitkomsten.

Tijdens de training gaan wij onder andere in op de beperkingen die het leren van fouten met zich meebrengt en ontdekken we samen de kansen die ontstaan wanneer je leert van wat goed gaat. Ook ervaren we waarom het zo belangrijk is de dagelijkse praktijk centraal te stellen en met zorgverleners in gesprek te gaan.

Voor wie?

Kwaliteitsmanagers, zorgverleners en iedereen die patiëntveiligheid een warm hart toedraagt.

Accreditatie

Accreditatie is voor medisch specialisten & huisartsen (ABAN) 3 punten. Accreditatie voor verpleegkundig specialisten 4 punten. Voor verpleegkundigen  4 punten.

Kosten training 

Geen kosten voor deelnemers werkzaam bij instelling aangesloten bij de Onderlinge MediRisk.

Voor niet-leden rekenen wij € 295 (incl 21% btw) per deelnemer.

Algemene voorwaarden

Na de bevestiging van inschrijving, hanteren wij 14 werkdagen bedenktijd om de deelname aan de training kosteloos (schriftelijk) te annuleren.

Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van een online-training brengen wij €75,00 in rekening.

Bij annulering 2 weken of korter voor aanvang van de training brengen wij het volledige deelnamebedrag in rekening.

Het is mogelijk om een andere collega aan de training te laten deelnemen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Graag ontvangen wij dan de naam en de functie van deze persoon uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de training via preventie@medirisk.nl

Indien een training door ons geannuleerd wordt, worden de deelnamekosten binnen twee weken gerestitueerd.

 

Basistraining Safety-II 27 september 2022

  • Datum : 20 september
  • Duur : 4 uur
  • Locatie : Online
  • Kosten : Bedrag niet-leden MediRisk incl. BTW : € 295 PP
Data
  • 27 september 2022